Ervaringen

Wat een inspiratie tijdens de sessie bij Suvana Raaijmakers.

Suvana deed mee aan de 5 daagse video masterclass van Noortje en mij. Nu was ik bij haar voor een bijzondere Zen-Tarot-reading gecombineerd met ‘the Work’ van Byron Katie.

Ik bracht een vraag in en de inzichten die ik door Suvana kreeg, waren heel verhelderend. Energiek en licht fietste ik weer naar huis terug. Suvana geeft ook les bij de De Bewustzijn School in Amsterdam.

Nogmaals bedankt voor de sessie, Suvana.

Brenda Serrée, brandingcoach en logo ontwerper bij Branding Diva.

Advertenties

Menna

Elke keer is er een wolk weg.

Ik ben bij Suvana geweest voor een Zen Tarot reading. Het was de eerste keer dat ik een Tarot reading heb gedaan en wist aanvankelijk niet wat ik moest verwachten. Suvana stelde me al snel op mijn gemak, door eerst even een kopje thee te drinken en een algemeen gesprek aan te gaan over waarom ik gekomen was. Ik heb Suvana als een zeer warme, emphatische, en eerlijke vrouw ervaren. Voor de Tarot reading nam ze echt de tijd om uit te leggen wat het betekende, en kwam daarna met enkele adviezen die zeer waardevol zijn gebleken. Eigenlijk bevestigde de reading alleen al wat ik al wist maar niet wilde zien. Al met al een zeer prettige ervaring die ik iedereen aan zou raden. Marc M – Amsterdam

k kreeg gisteren van de enorm lieve en wijze Suvana Raaijmakers een Zen Tarot card Reading cadeau als dank voor het mooie gesprek dat we hadden in de Stem & Presence Focussessie.

Het was echt heel erg goed, en het leverde me inzichten op waar ik echt direct mee aan de slag kan. Totale aanrader dus! In dit heerlijke filmpje over de straten van A’dam & Eva van at5 een inkijkje bij Suvana thuis. Leuk!!

Voor de opnames van de serie A’dam & E.V.A. is regisseur Norbert ter Hall vaak in de Lutmastraat geweest. De vrijwilligers van de voedselbank hebben ook een kleine rol in de serie gehad en vertellen over hun ervaring als figurant. Bewoonster Suvana…
WWW.AT5.NL
Advertenties

Elisabeth De Charon De Saint Germain

Super bedankt dat je me zo goed geholpen hebt met the Work. Je nam de tijd om het schuldgevoel waar ik last van had, van alle kanten te onderzoeken en mijn verkeerde aannames los te weken. Je helderheid, geduld en niet veroordelende houding, maakte dat ik alles durfde te zeggen en het proces zo goed verliep. Na onze middag was ik erg opgelucht.

Advertenties

Chahna

Suvana koppelt een Bio Cleanse sessie aan mooie gesprekken over het leven, een Tarot legging van verbluffende accuratesse of een mini sessie The Work (en dat alles ingebegrepen bij de prijs van het reinigende voetenbad) Daardoor sta je compleet fris en met een hoofd vol nieuwe ideen weer buiten. Een verkwikkend uurtje voor lichaam en geest.

Advertenties

Carolien

Suvana, je bent mijn zoete spiegel! Als ik een sessie bij je doe, dan vind ik weer alle wijsheid in mezelf. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Ik weet dat ik alle angstige en verdrietige situaties in liefde kan ontvangen omdat jij er bent. want in jou zie ik mezelf en jij bent zo mooi en dapper!

Advertenties

Annet

Ik waardeer het zo dat jij me The Work hebt laten doen bij jou. Ik vond het heel bijzonder en sindsdien heb ik al heel wat worksheets ingevuld. Heel inspirerend! Ik merk dat ik al verschillende keren als ik me rot voelde de oorzaak bij mijn gedachten zocht in plaats van mezelf in een spiraal naar beneden te laten zakken. Ook kon ik veel rustiger blijven als mijn vriend zich rot voelde en boos werd. Ik kon hem zien en ik merkte dat hij daardoor ook niet zo op hol sloeg 😉

Hartstikke bedankt!X Christien

Advertenties

Christien

Lieve Suvana,
Na jaren van steeds meer lichamelijke klachten en bezoeken aan bijna alle specialisten kom ik jou tegen!.Al die specialisten is het niet gelukt om mij ook maar enige verlichting te geven. Na het 1e voetenbadje bij jou lijkt het of er een wonder gebeurd is. Ik kan zo maar gelijk lopen zonder me eerst 5 minuten overal aan vast te moeten houden. en nu na het 2e voetenbadje bruis ik van energie. Kan de hele wereld weer aan.Hiervoor kom ik graag van Nijmegen naar Amsterdam. Liefs
Ann

Advertenties

Ann

Net weer thuis van een heerlijk voetenbad en kaart lezen. Suvana wanneer is mijn volgende afspraak. Ik kom hier toch altijd weer helemaal verlicht en wijzer vandaan. Vaak denk je het zelf wel aardig op de rit te hebben maar heb ik toch jou even nodig om er structuur in aan te brengen. Dank je wel lieverd tot heel gauw ziens voor een nieuw voetenbad.

Advertenties

Willy